איך האפליקציה עובדת?
כל מידע שנכנס לאפליקציה נשמר על המכשיר בלבד, ולא נשלח הלאה.
על מנת לא למלא את הזיכרון של הטלפון, החוויות שהכנסתם יימחקו אוטומטית בתחילת כל שבוע.
במהלך השבוע ניתן לדפדף בסגירות היום הקודמות שעשיתם.
לכל הערה או הצעה ניתן לפנות למייל closure.application@gmail.com